mag. Janez Toplišek       dr. Marko Oblak (redaktor za območje Italije) 
Zgodovinski imenik župnij

Slovenian Genealogical Gazetteer

Historisches Pfarrenverzeichnis für Familienforschung

Guida storica delle parrocchie

Glossary

Wörterbuch

Dizionario

Uvodna razprava
Okrajšave in oznake
Kazalo tujejezičnih krajevnih imen   *

Viri *
Povzetek opisa enote v imeniku
Vzorčna stran imenika župnij

Imenik župnij, krajev, grajskih objektov *


Kazalo priimkov domorodcev  *

Pogoji uporabe Zgodovinskega imenika župnij:

Naslovi, označeni z zvezdico (*), so brezplačno dostopni le donatorjem Slovenskega rodoslovnega društva (SRD). Kot donacija se šteje prispevek SRD-ju v višini najmanj 15 € letno (najmanj 25 € za dve leti). Ob nakazilu navedite "donacija ZIŽ, vaš priimek".
Donator se za uporabo Zgodovinskega imenika župnij registrira tukaj. Po prijavi bo po e-pošti prejel dostopno geslo za uporabo portala.
Uporabnik portala sme uporabljati pridobljene podatke za nepridobitne namene, vendar mora pri objavi navesti vir (vsaj ime in spletni naslov portala). Pred uporabo za druge namene, si prosimo priskrbite soglasje administratorja.

Ta spletni imenik še dopolnjujemo, zato bodo dobrodošle vaše
pripombe in predlogi. Na koncu seznama virov je imenovan vsak sodelavec, ki je prispeval seznam priimkov za posamezno župnijo ali kak drug obširnejši prispevek za to delo. Če boste želeli sodelovati tudi vi, se prosimo oglasite administratorju.

Ta spletni portal vzdržuje mag. Janez Toplišek. Prva objava: februar 2011. Za pregledovanje nekaterih podatkov potrebujete bralnik Adobe Reader; če ga nimate, ga lahko brezplačno snamete preko ikone na desni spodaj.

Leksikon priimkov

Slovensko rodoslovje

Reader